Skfqpbiqrgyrnhguh9le

Monkey mindset plus

En omfattande kurs i mental träning som tar ett helhetsgrepp på hur du kan få mer kontroll över ditt mentala välbefinnande.

Monkey Mindset Plus är ett mentalt träningsprogram som nu åter är tillgängligt för köp. Den första omgången deltagare startade programmet 1 oktober, 2016. Feedbacken vi har fått från tidigare deltagare har varit mycket positiv.

Med Monkey mindset plus får du verktyg som du kan använda om och om igen.

Verktyg för förändring


Programmet ger dig verktyg för att förändra ditt liv till det bättre. Mental träning tar ett helhetsgrepp på hur du kan få mer kontroll över ditt mentala välbefinnande och din mentala energi.

 • Mindre upplevd stress
 • Större stresstålighet
 • Bättre självkänsla
 • Ökad prestationsförmåga
 • Bättre humör
 • Större lugn
 • Lättare att fokusera
 • Bättre sömn
 • Större allmänt välbefinnande

När du har tränat ett tag kommer du att få en ökad förståelse för hur mental träning fungerar och då kommer du att kunna använda principerna på alla aspekter i ditt liv.

Sagt av tidigare deltagare

"Fantastiskt givande program"

Hej! Jag är nu inne på sista veckan av MM+ och ville bara säga att jag tycker att det har varit ett fantastiskt givande program som gör skillnad.

Känner av att jag har ett mer positivt tankesätt och ser saker i ett nytt ljus, även mindre stressad. Så skönt att bli påmind om att ta sig tid att reflektera.

Det här har du verkligen gjort bra, kul att du gör skillnad! :) allt gott!

– Sofia

I programmet går vi steg för steg igenom följande delar:

✔ Muskulär avslappning. Här kommer du att upptäcka hur mycket ditt allmänna välbefinnande ökar bara genom att du börjar lära din kropp och ditt sinne att slappna av. Avslappning är grunden för mental återhämtning.

✔ Mental avslappning. Du lär dig att gå ännu djupare i din avslappning.

✔ Självkänsla. Genom praktisk handling kommer du att lära dig hur du förändrar dina tankar om dig själv och din potential.

✔ Visualisering och meditation. Visualisering tar den mentala träningen ett steg till. Nu kommer du lära dig att mentalt repetera och "programmera in" beteenden och tankemönster.

✔ Attityd och mål. Du tränar bland annat på att skapa tydliga och visuella mål. Och du börjar träna in en konstruktiv attityd till ditt liv och det som sker i ditt liv.

✔ 30 dagars garanti – om du inte är nöjd så får du så klart pengarna tillbaka.

Inga förkunskaper krävs. Allt du behöver göra är att följa instruktionerna. Gör du det så garanterar vi att kursen kommer hjälpa dig må, fungera och prestera bättre. Eller så får du pengarna tillbaka.

Sagt av tidigare deltagare

"Jag har fått spontana kommentarer från flera oberoende håll om att jag ser så glad och pigg ut."

Tack för ett bra mentalt träningsprogram och en fortsatt bra podd.

Jag började lyssna på dina poddavsnitt i somras och satte mål och följde många tips. Därför har jag redan en bra lista på mål och förbättringspunkter att förhålla mig till för de aktuella övningarna i programmet.

12 veckor in i Monkey mindset plus kan jag säga att den positiva resan bara fortsatt.

Jag mår bättre än på många år.

Flera gamla energitjuvar är åtgärdade och märkligt nog känns det som om det gått av sig själv. Jag tittade idag tillbaka på mina noteringar från vecka 5 och såg att även några av energitjuvarna jag inte prioriterade då är borta. Hur gick det till, liksom!? :)

Jag har märkt att jag och min omgivning blir så mycket gladare när man uttrycker sin tacksamhet. Flera relationer, privata och på jobbet, som ibland kunnat innebära irritation, upplever jag nu som mycket mer harmoniska.

Vardagsövningarna brukar jag inte alltid få till fem gånger den första veckan, men är desto bättre på att lyssna ljudbanden. Övningarna smyger sig in lite av sig själva senare också, när man är medveten om dem.

Jag har fått spontana kommentarer från flera oberoende håll om att jag ser så glad och pigg ut. Det känns fantastiskt roligt. Min mamma har också blivit inspirerad och är nu med på MM+2 och flera vänner och kollegor har fått tips om podden i första hand (de får börja söka lite själva och komma och fråga, tror man måste ha ett eget driv och intresse för att lyckas).

Tack för att du gör det här.

– Linn

 

Tillgänglig på alla plattformar


Dator, mobil eller platta spelar ingen roll.


Sagt av tidigare deltagare

"Ett fantastiskt och ambitiöst program!"

Hej Daniel!

Lite kort respons bara om det kan vara till användning: Ett fantastiskt och ambitiöst program! Jag har inte klarat att lägga tiden på att gå i samma takt utan har sparat allt för att ta längre tid på mig.

Vissa ljudfiler har jag använt många ggr för att de funkar för mig i stället för att gå vidare till nästa. Jag har haft en särskild anteckningsbok för att jobba med vardagsövningar och reflektioner, den är riktigt bra att titta tillbaka i och se vad som händer.

Jag har blivit beroende av övningarna för att gå ner i varv och fokusera när jag känner mig stressad /rastlös och ofokuserad. Jag går igenom en separation och detta är ett väldigt bra stöd i att ta hand om mig själv nu.

Från dig har jag också tagit med mig Deep Work som jag använder när jag måste jobba hemma. Annars lätt att fastna i mail mm på kvällstid.

Jag kommer definitivt att hänga i och fortsätta!

– Å


Sagt av tidigare deltagare

"Gör skillnad"

Vill passa på att säga att Monkey mindset gör skillnad. När jag lyssnar regelbundet påverkar det mig på ett sätt som jag inte riktigt förstod förrän jag började slarva och skjuts upp det till senare.

Jag är kanske inte unik men har nu blivit varse om hur mycket fasta rutiner betyder för mig. Så än en gång tack!

– Veronica


Sagt av tidigare deltagare

"Jag är lugnare, gladare och tycker jag är mycket mer fokuserad på det jag gör nu jämfört med tidigare."

Först vill jag tacka dig för ett mycket bra program! Jag är mycket nöjd och tacksam att jag har fått möjlighet att köra detta.

Jag har gjort en plan för fortsättningen och kommer att fortsätta. Det jag har lyckats med är att köra avslappning regelbundet och bara det har givit mig mycket. Jag är lugnare, gladare och tycker jag är mycket mer fokuserad på det jag gör nu jämfört med tidigare. Jag har även kört de andra ljudfilerna men känner att jag måste välja en del och köra lite längre för att få effekt, t ex självkänsla eller målbild.

Jag har ibland kört reflektionsuppgifterna och vardagsövningarna men vissa hann jag inte med och har därför "sparat" dem till senare. Det är väl en synpunkt jag har att man skulle kunna samla dessa övningar i en bank så att man får en överblick och kan plocka dem efter behov.

Det var väldigt bra att du fokuserade så mycket på avslappning i början och du förklarade "det mentala rummet" på ett bra sätt. Jag har heller aldrig fått det att funka med ett "rum" tidigare. Det går mycket bättre för mig att bara låta en bild komma. Det blir alltid något i naturen men jag tänker inte så mycket på vad och då går det mycket lättare.

Så återigen tack för ett mycket bra program och lycka till i framtiden. Jag följer din pod mm med stort intresse!

– J


Sagt om att träna med ljudfilerna

"Har testat flera mindfulness-appar och liknande men ingen har vart lika effektiv som din"

Jag blev utbränd i april i år. Jag jobbar som chef för ett team inom pension och försäkring. Jag har kämpat länge för att nå dit jag är idag gällande karriären och har alltid älskat mitt jobb.

Men det i kombination med en 1-åring där hemma blev nog för mycket, min kropp sa helt enkelt ifrån. Jag hamnade i en dimma. Jag hade fortfarande viljan och drivet men det kändes som att någon drogat mig. Efter fyra dagar av extrem vila släppte dimman.

Jag var sjukskriven en månad och har sedan dess jobbat 100%. Nu har jobbat 3 veckor efter sommarsemestrarna och har börjat få känningar igen.

Så jag googlade på "avslappningspodd" och hittade då din podcast varpå jag laddade ner filerna. Min tanke är att de ska hjälpa mig komma ner i "hjärnvarv" men förhoppningsvis också höja min tolerans så att jag på sikt klarar av att arbeta normalt.

Jag har lyssnat på steg 1 tre gånger om dagen i tre dagar nu och den hjälper mig otroligt mycket i stunden. Har testat flera Mindfulness-appar och liknande men ingen har vart lika effektiv som din. Så stort tack för det.

– J

Programmet i detalj


Programmet börjar när du själv vill.

Under de 12 + 4 veckor som programmet pågår kommer du att få:

 • 16 stycken ljudfiler
 • 16 stycken vardagsövningar
 • 9 stycken reflektionsuppgifter

Varje vecka består av en ljudfil, veckans övningar och instruktioner för hur du ska träna. Du tränar sedan på egen hand.

Ljudspåren utgör huvuddelen av träningen. Då lyssnar du på en ljudfil med stängda ögon i en miljö där du är ostörd. Den träningen tar aldrig längre än femton minuter. Vardagsövningarna är oftast designade för att vara en del av ditt dagliga liv.

Sammanlagt kommer den dagliga mentala träningen ta cirka 20 minuter per dag. Reflektionsuppgifterna tar 15 minuter och uppåt beroende på hur mycket du vill reflektera.

 

Betala på det sätt som passar dig – vi tar Swish


Vårt betalsystem är säkert och krypterat. Vi tar alla de vanliga betalkorten samt Swish.

Översikt


  Välkommen!
Tillgängligt i dagar
dagar efter du har gått med
  Vecka 5-6 – Mental avslappning
Tillgängligt i dagar
dagar efter du har gått med
  Vecka 7-8 – Självkänsla
Tillgängligt i dagar
dagar efter du har gått med
  Vecka 9-10 – Visualisering och meditation
Tillgängligt i dagar
dagar efter du har gått med
  Vecka 11-12 – Attityd och mål
Tillgängligt i dagar
dagar efter du har gått med

Frågor & svar


Vad händer om jag missar en dag?
Ingenting händer. Du gör träningsprogrammet helt i din egen takt. Du får tillgång till veckans material enligt ett förutbestämt schema men du behöver inte följa det. Jag kommer att visa hur du går tillväga för att skapa ett träningsprogram där du tränar i den takt som passar dig bäst.
Var vänder jag mig med frågor?
Du har självklart full support. Du kan kontakta mig på daniel@monkeymindset.se när som helst med frågor, funderingar, kritik eller beröm och jag lovar att göra mitt bästa för att hjälpa dig.
Vad händer om jag inte är nöjd?
Om du inte är nöjd efter 30 dagar så får du pengarna tillbaka. Inga frågor, inga konstigheter.

Börja nu