N7vetwk1tt2jqf0dtu10

Monkey mindset Friskvård

Må, fungera och prestera bättre med våra populära premiumkurser!

Äntligen kan du använda ditt friskvårdsbidrag till vårt mentala träningsprogram Monkey mindset plus! När du går med får du dessutom vår webbkurs Vanor som sätter sig:

Monkey mindset plus

En omfattande kurs i mental träning som tar ett helhetsgrepp på hur du kan få mer kontroll över ditt mentala välbefinnande.


Programmet ger dig verktyg för att förändra ditt liv till det bättre. Mental träning tar ett helhetsgrepp på hur du kan få mer kontroll över ditt mentala välbefinnande och din mentala energi.

 • Mindre upplevd stress
 • Större stresstålighet
 • Bättre självkänsla
 • Ökad prestationsförmåga
 • Bättre humör
 • Större lugn
 • Lättare att fokusera
 • Bättre sömn
 • Större allmänt välbefinnande

När du har tränat ett tag kommer du att få en ökad förståelse för hur mental träning fungerar och då kommer du att kunna använda principerna på alla aspekter i ditt liv.

Sagt av tidigare deltagare

"Fantastiskt givande program"

Hej! Jag är nu inne på sista veckan av MM+ och ville bara säga att jag tycker att det har varit ett fantastiskt givande program som gör skillnad.

Känner av att jag har ett mer positivt tankesätt och ser saker i ett nytt ljus, även mindre stressad. Så skönt att bli påmind om att ta sig tid att reflektera.

Det här har du verkligen gjort bra, kul att du gör skillnad! :) allt gott!

– Sofia

Vanor som sätter sig

Den kompletta steg-för-steg-guiden för att forma nya vanor, bryta gamla vanor och skapa förändring som består!

Är du trött på brutna löften till dig själv?


Har du fått nog av att sätta mål som du aldrig når? Vill du sluta skjuta upp de förändringar du vet skulle vara bra för dig?

Då har du kommit rätt!

Monkey mindsets kurs "Vanor som sätter sig" är en praktisk, effektiv och forskningsbaserad guide i beteendeförändring. Som deltagare får du lära dig:

 • Hur du skapar goda vanor som består. En enkel men kraftfull plan du kan använda varje gång du vill skapa en ny vana.
 • Hur du bryter dina dåliga vanor. Identifiera de bakomliggande orsakerna till dina ovanor och hur du kan göra dig av med dem.
 • Hur du blir din egen coach. Undvik vanliga fällor, handskas med motgångar och få bättre resultat än någonsin tidigare.

Den här kursen kommer, kort och gott, att förbättra dina vanor så att du kan nå dina mål. Även om du har lite tid. Även om du har misslyckats tidigare. Och även om det känns som att du kört fast.

Sagt av tidigare deltagare

"Jag är så glad att jag gav den här kursen en chans!"

Jag har försökt att förändra mina vanor jättemånga gånger på egen hand (börja träna, äta mer hälsosamt, sluta skjuta upp saker hela tiden m.m.) men det har alltid slutat med ett misslyckande.

Jag är alltid väldigt peppad att förändra mina vanor från början och lyckas hålla dem i någon eller några veckor, sedan misslyckas jag av någon anledning, känner mig värdelös och slutar helt.

Med hjälp av den här kursen har jag kunnat börja med de vanor jag önskat och framför allt sedan kunnat fortsätta att jobba med dem utan att ge upp!

Kursen är väldigt grundligt gjord och Inkluderar alla möjliga saker som kan tänkas påverka ens arbete med vanorna (allt ifrån vad som utlöser dem till vilka vänner som eventuellt kan sätta käppar i hjulet för ens arbete). Jag tycker också att den är väldigt positiv rakt igenom och det ger en energi och entusiasm att arbeta vidare. Den medföljande arbetsboken är också väldigt enkel att arbeta med och har tydliga exempel som gör det lättförståeligt.

Jag tycker också att det märks att de som gjort denna kurs verkligen vill att man ska lyckas. Kursen ger kunskap om hur man förändrar och skapar vanor så att man sedan kan fortsätta att arbeta med dem själv framöver.

Jag vill rekommendera denna kurs starkt till dig som vill börja förändra dina vanor.

– Peter Sahlin

 

—> Har du frågor om Monkey mindset Friskvård? Klicka här för att kontakta oss.